Bahçeli'den idam çıkışı: Hemen!

Bahçeli'den idam çıkışı: Hemen!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2017 12:10
Bahçeli'den idam çıkışı: Hemen!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli "21 Mayıs 2017 Pazar günü 41 ilde aynı anda kongrelerimizi coşkuyla yapıp, ne kadar diri bir teşkilata sahip olduğumuzu göstereceğiz" dedi.Bahçeli,"İdam cezasının getirilmesi yasanın kabul edilmesi konusunda MHP tüm gücüyle vardır. İdam cezası toplumsal bir taleptir. Durmayalım alttan almayalım, Türkiye'nin kendi göbek bağını nasıl keseceğini gösterilim." dedi.Bahçeli'nin bu çıkışının ardından salon alkıştan yıkıldı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar başlıklar

"Yapacak işlerimiz çoktur, oyalanacak zamanımız ise hiç yoktur.

Her fırsatta önerdiğimiz temiz siyaset, temiz toplum gecikmeden hayata geçirilmelidir. Değer ve ahlakla bağını koparmış siyaset anlayışlarının kaosa yol açması kaçınılmazdır.

Siyasette artık değişim gereklidir. Değişim başkalaşma olmadığı gibi, ilerlemek, gelişmek, süreklilik kazanmak için elzemdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, siyasi çürümüşlere teslim olmayacaktır. Gücümüze güç katıp yolumuzda ilerleyeceğiz. 21 Mayıs 2017 Pazar günü 41 ilde aynı anda kongrelerimizi coşkuyla yapıp, ne kadar diri bir teşkilata sahip olduğumuzu göstereceğiz. Bunu ısrarla görmek istemeyenleri ise yok farz edeceğiz. Hatırlarsanız 16 Nisan'dan sonra olmayan ganimetleri paylaşmak için kuyruğa girenler, akıllarınca bizi köşeye sıkıştıracaklardı. Hallerine baksanız 'yoğurdum ekşi' demezler.

Rüzgar ekerken mutlu olanlar, fırtına biçerken şikayet etmemelidir."

Milliyetçi Hareket Partisi emin adımlarla Türk Milletine hizmet etmeye devam edecektir. Siyasetimizin öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi millettir."

ABD VE RUSYA'YA SERT TEPKİ

Rusya ve ABD'nin YPG ile ilişkileri ortadadır.

YPG ABD tarafından silahlandırılmakta. YPG'nin elindeki yeni nesil silahların Batı kaynaklı olduğu bilinemktedir.

Rus askerlerinin Afrin'de ne işi var. ABD ve Rusya YPG'yi arkalarına alıpsilahla donatarak ne yapmaya çalışıyor.

O silahlar çok geçmeden Türkiye'ye sokuluyor. Kanlı eylemlerde kullanılıyor.

KÜRDİSTAN İÇİN SON RÜTUŞLAR YAPILMAKTA

Kurulması istenen Kürdistan için adeta son rütuşlar yapılmaktadır.  Kerkük'te Türkmenlerin varlık , kimlikve tarihi haklarıçiğnenmektedir. Türk milleti Kürdistan belasına kesinlikle geçit vermeyecektir.

İDAM ÇIKIŞI

Bahçeli,"İdam cezasının getirilmesi yasanın kabul edilmesi konusunda MHP tüm gücüyle vardır." İdam cezası toplumsal bir taleptir. Durmayalım alttan almayalım, Türkiye'nin kendi göbek bağını nasıl keseceğini gösterilim.

FETÖ ile mücadle sonuna kadar sürmeli. Eğer bir muvaza varsabu çok ayıp olur. Ben şahsen doğru bulmuyorum.

MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI

ayrıntılı bir değerlendirme yapmıyor. Kandi çıkarları için konuşuyor. Önce genel bakanlarına sorsun sonra açıklma yapsın. Muharrem İnce bey ince davransın.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.