Bakan Müezzinoğlu Kahramanmaraş'ta

SAĞLIK BAKANI DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU, KAHRAMANMARAŞ’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİNE VE AMBULAS DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2016 20:57
Bakan Müezzinoğlu Kahramanmaraş'ta

BAKAN MÜEZZİNOĞLU: "AYRIŞTIRAN, ÇATIŞTIRAN VE HAİNLİK YAPANLARA PRİM VERMEYELİM"
- MÜEZZİNOĞLU, TERÖR BÖLGELERİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELLERİNİN ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPMASINA RAĞMEN GÖREVLERİNİ HER ŞEYE RAĞMEN YAPTIKLARINI SÖYLEDİ

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Ayrıştıran, çatıştıran ve hainlik yapanlara prim vermeyelim" dedi.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile birlikte katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, ambulans dağıtım töreninde, "Yeter ki fitneye fesada izin vermeyelim. Ayrıştıran, çatıştıran ve hainlik yapanlara prim vermeyelim" diye konuştu. 

İdil’de, bir ambulansın bir hastanın Batman'a sevki dönüşü mazot ihtiyacını karşılamak üzere 11.30 sıralarında saldırıya uğradığını belirten Bakan Müezzinoğlu, "Yaklaşık 10 el ateş edildi ambulansımıza. Ve hedef gözeterek ateş edildi. Ambulans ekibimiz hızla olay yerinden çıktı. Ama dikiz aynasından ekibimiz şunu gördü; arkada sivil bir yaralı var. Ve hemen yine döndü arkadaki o sivil yaralıyı ateş ortamından bile aldı ve hastaneye götürdü. Bu hainlere bu millet hesabı soracaktır. Bu ülkenin hiçbir karış toprağında onlara artık yer olmayacak. Kahramanmaraş ruhu, Cizre’de de, Diyarbakır’da, Silopi’de de Türkiye’nin her köşesinde bu ruh yaşayacak ve geleceğe yürüyecektir" dedi.

Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Bakan Müezzinoğlu, “Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli lafla milliyetçilik ulusalcılık olmaz. Ey Kılıçdaroğlu mecliste belden aşağı çok iftiralarını gördüm ama rahmetlinin arkasından hayırla yadettiğimiz Kamer Genç'i tedavisinden sonra Amerika’dan ambulans uçağımız aldı ve getirdi. Size de hizmetin en iyisini biz yapıyoruz. CHP’li ve MHP’li kardeşlerimize de bu ülkenin 78 milyon insanına da en iyi hizmeti biz yapıyoruz. Hiç tereddütleri olmasın ki yarında biz yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş milletvekilleri, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 16 ilde kullanılması için 101 ambulansın kontak anahtarını şoförlerine takdim etti.

Tören, Suriye’de Bayırbucak Türkmenleri için hazırlanan 46 adet yardımın TIR’ının dualar eşliğinde gönderilmesiyle sona erdi.

20160212aw658444_04.jpg20160212aw658444_07.jpg

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.