Balık avlarken canından oldu...

Kahramanmaraş'ta eşiyle birlikte balık avlamak isteyen Muharrem Özdoğan, suya attığı ağa takılması sonucu sonucu baraj gölüne düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2015 09:38
Balık avlarken canından oldu...

Gözden kaybolan vatandaş için itfaiye dalgıçları seferber oldu. Özdoğan'ın cansız bedeni, baraj suyunun kesilmesinin ardından bulundu
Olay, akşam saatlerinde şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hasancıklı Mahallesi Kılavuzlu Barajı’nda meydana geldi. İddiaya göre, aslen Afşin ilçesinden olan ve Mağralı Mahallesi'nde ikamet eden Muharrem Özdoğan (43), eşi Arife ve 2 kızıyla birlikte 46 D 6299 plakalı motosikletiyle balık tutmak amacıyla baraj gölünün yanına geldi. Özdoğan, balık tutmak için suya attığı ağa takılması sonucu suya düştü. Gözden kaybolan Muharrem Özdoğan için itfaiye dalgıçları seferber oldu. Özdoğan'ın cansız bedeni, baraj suyunun kesilmesinin ardından kısa sürede bulundu. Eşini gözünün önünde kaybeden Arife Özdoğan ise sinir krizi geçirdi. Muharrem Özdoğan'ın cenazesi, otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.