BAŞBAKAN KAHRAMANMARAŞ'A GELİYOR

BAŞBAKAN KAHRAMANMARAŞ'A GELİYOR

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
BAŞBAKAN KAHRAMANMARAŞ'A GELİYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım 18 Aralık 2016 tarihinde, Toplu Açılış ve Temel Atma Törenlerine katılmak üzere Kahramanmaraş’a geliyor. Dünya Göç gününde Kahramanmaraş’a gelecek olan Başbakan Yıldırım ziyaretinde Türkiye’nin göç ile ilgili çalışmalarını dünyaya duyuracak.

Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni 18 Aralık Pazar günü, saat: 14.00’de AK Parti Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla Demokrasi Meydanında gerçekleştirilecek. 65. Hükümet kurulduktan sonra ilk defa Kahramanmaraş’a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş ziyaretinde toplu açılışların yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Başbakan Binali Yıldırımın Kahramanmaraş’a gelme sebeplerinden bir tanesi de Dünya göç günü. Türkiye’nin göç ile ilgili çalışmaları dünyaya Kahramanmaraş’ta tanıtılacak. Konteyner kentte bir program gerçekleştirecek olan Başbakan Binali Yıldırım devamında Valilik, belediyeler ve AK Parti binasını ziyaret edecek.

DEV AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞECEK

Başbakan Binali Yıldırım’ın Kahramanmaraş ziyaretinde, Kahramanmaraş’ı dışa tanıtacak olan kuyumcu kentin yanı sıra konteyner kentin açılışı, Kahramanmaraş Havalimanı Terminal Binası temel atma törenini, Göksun Devlet Hastanesi açılışı gibi bir çok dev projelerin Toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleşecek. Bu Pazar saat 14:00’da gerçekleşecek olan programa tüm Kahramanmaraş halkının davetli olduğu bildirildi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.