Başkan Bozdağ, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor

Başkan Bozdağ, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2017 10:39
Başkan Bozdağ, çalışmalarımız aralıksız devam ediyor

Pazarcık Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce mahallelerdeki yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mahalle statüsüne kavuşan köylerde, özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı zorluk yaşayan mahalle sakinleri için hareket geçen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Yumaklıcerit ve Belveren mahallesi bağlantı yolunun yapılması için Belediye Fen İşleri ekiplerine talimat verdi. Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın talimatı ile harekete geçen, Belediye Fen İşleri ekipleri Yumaklıcerit ve Belveren Mahallesi bağlantı yolundaki yol yapım çalışmasına başladı.

“YOL MEDENİYETTİR”

Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte çalışmayı yerinde inceleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Yol Medeniyettir, sloganı ile başladığımız bu hizmet desturunda, gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Pazarcık Belediye olarak hizmetlerimiz var olmaya devam ediyor. İlçemize bağlı tüm mahallelerimizde planlanmış bir şekilde ekiplerimizce çalışmalar devam ediyor ve devam edecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.