Başkan Bozdağ; engelli vatandaş Osmanı ziyaret etti

Başkan Bozdağ; engelli vatandaş Osmanı ziyaret etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2017 09:51
Başkan Bozdağ; engelli vatandaş Osmanı ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesinde engelli olan Osman Kadiroğlu'nun evinin önüne kadar parke yol yaptıran Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ engelli Kadiroğlu'nun evini eşi Yaprak Bozdağ ile ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesinde engelli olan Osman Kadiroğlu'nun evinin önüne kadar parke yol yaptıran Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ engelli Kadiroğlu'nun evini eşi Yaprak Bozdağ ile ziyaret etti. Belediye çalışmalarında engelli vatandaşları da düşünerek uygulamalar yaptıklarını kaydeden Başkan Bozdağ, Geçtiğimiz günlerde Yukarı Pazarcık'ta ekiplerimiz kilit taşı döşeme çalışmaları yaparken Osman Kadiroğlu adlı engelli vatandaşımızın kışın yağmurdan çamurdan,yazın ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı bilgisini aldık.

Bu bölgede çalışma yapan ekiplerimize talimat vererek Osman Kadiroğlu kardeşimizin evinin önüne kadar giden yolu kilitli parke taşı ile kapladık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra eşim Yaprak Bozdağ hanımefendi ile birlikte Osman Kadiroğlu kardeşimizin ailesini ziyaret ederek onların istek ve ihtiyaçlarını dinlemek istedik. Misafirperverliklerinden dolayı Osman Kadiroğlu kardeşime ve değerli ailesine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.