Başkan Bozdağ; “Mahallelerimizde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor”

Başkan Bozdağ; “Mahallelerimizde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor”

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2017 11:07
Başkan Bozdağ; “Mahallelerimizde yol çalışmaları aralıksız devam ediyor”

Pazarcık Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce mahallelerdeki yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pazarcık Belediyesi ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Sakarkaya ve Yukarı Höcüklü Elifler Mahallesi oldu.

Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerde, mevsim şartlarının uygun olmaması nedeniyle özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Pazarcık Belediye ekipleri, çalışmalarına yoğunluk vererek planlamalar çerçevesinde kırsal mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Şehir Merkezinde ve Kırsal Mahallelerde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Pazarcık Belediye olarak hizmetlerimiz var olmaya devam ediyoruz. İlçemize bağlı tüm kırsal yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor, vatandaşlarımızın en güzel kalitede hizmet alması için Pazarcık Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

a1-004.jpga2-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.