Başkan Bozdağ müjdeledi! Her köşesi yenilenecek

Pazarcık Belediyesi ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü koordinesinde Pazarcık'ın içme suyu şebeke yenileme çalışmalarının startı verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2017 16:38
Başkan Bozdağ müjdeledi! Her köşesi yenilenecek

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kaski Genel Müdürü Mustafa Uzunlar, Kaski Pazarcık Şube Müdürü Durdu Mehmet Bozkurt ve yüklenici firma yetkilileri bir araya gelerek 15 gün içinde başlanması beklenen içme suyu şebeke yenileme projesi üzerinde incelemeler yaparak istişarelerde bulundular.

her-kosesi-yenilenecek1.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Yıllardır ilçemizde bulunan 70 yıllık demir su boru hatlarını değiştirmek üzere çalışmalarımız başladı ve ihaleye çıktı. 15 gün içerisinde yenileme çalışmalarına başlanacak olan proje üzerinde Kaski Genel Müdürümüz Mustafa Uzunlar, Kaski Pazarcık Şube Müdürümüz Durdu Mehmet Bozkurt ve yüklenici firma yetkililerimiz ile bir araya gelerek inceleme yaparak istişarelerde bulunduk. Ben bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğuru olsun” dedi.

her-kosesi-yenilenecek2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.