Başkan Bozdağ, referandum çalışmalarına devam ediyor

Başkan Bozdağ, referandum çalışmalarına devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 12:44
Başkan Bozdağ, referandum çalışmalarına devam ediyor

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, referandum çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde ve Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların hem sorunlarını dinledi hemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin önemini ve referandumda neden EVET’ denilmesi gerektiğini anlattı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeri ile birlikte Pazar yerindeki Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, referandum çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Ziyarette konuşan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Anayasa değişikliği ile Türkiye'de oluşacak Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkeyi daha da ileri noktaya taşıyacağını belirterek,

"Başkanlık sistemi ile Türkiye'de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak" diyen Başkan Bozdağ, "Ülke yönetimde çift başlılık sona erip, siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak. Türkiye'nin büyümesi Avrupa ülkelerini korkutuyor. Bu korkunun emarelerini Bakanlarımızın Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşmasını engelleyerek gösteriyorlar. Ancak Türkiye çok güçlü bir ülke. Değişecek olan sistemle Türkiye daha da büyüyecek ve güçlenecek.

“EN GÜZEL CEVAP EVET"

Tabi ki bizi rakip gören ülkeler bunu istemezler. Türk halkı bu zihniyete 15 Temmuz'da ilk cevabı verdi. İkinci cevapta 16 Nisan'da 'EVET' diyerek verilecek. Sandıkta verilen her 'EVET' oyu Türkiye'nin daha da güçlenmesini sağlayacak. O nedenle sizden isteğimiz sistem değişikliğine 'EVET' demeniz" diye konuştu.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.