Başkan Bozdağ, Umre yolcularını kutsal topraklara uğurladı

Başkan Bozdağ, Umre yolcularını kutsal topraklara uğurladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2017 16:19
Başkan Bozdağ, Umre yolcularını kutsal topraklara uğurladı

Pazarcık ilçesinde, Umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan vatandaşları Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ uğurladı. Merkez Ulu Camiisin de gerçekleşen uğurlama merasimi bugün saat 11:30'da Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç'in katılımıyla başladı.

 

Pazarcık Belediyesinin hazırlamış olduğu Seccade, Tespih ve erkeler için Takke, Umre vazifelerini yerine getirmek üzere Kutsal topraklara yolculuk edecek olan vatandaşlara verildi. 17 Erkek, 18 kadın toplam 35 Umre yolcusu 24 günlük Umre vazifesini yerine getirmek üzere yarın sabah saat 09:00'da kutsal topraklara yolculuk edecekler. Kahramanmaraş havaalanından, ilk defa aktarmasız olarak Kutsal topraklara uçacak olan Umre yolcularının sevinçleri görülmeye değerdi.

 

umre1.jpg

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; "Yarın sabah saat 09:00'da Kutsal topraklara, Umreye yolculuk edecek olan Umre kafilesi için düzenlenen uğurlama programına katıldık. Merkez Ulu Camimizde gerçekleşen uğurlama merasimimiz yaptığımız dualarla Umre kafilemize uğurlamış olduk. Böyle mübarek bir günde kutsal topraklara umre ibadetini yerine getirmek için gidiyorsunuz. Umrenizin kabul olmasını, umre esnasında yapacağınız ibadet ve duaların kabul olmasını diliyorum. Hayırlarla gidip hayırlarla dönmenizi niyaz ediyorum. Pazarcık'ımıza, özellikle milletimize, devletimize ve ülkemize dua edin. Önemli bir süreçten geçiyoruz. İnşallah dualarınızı Cenab-ı Allah kabul buyurur.

Yolunuz açık olsun" dedi.

Son olarak Başkan Bozdağ, Kutsal topraklara gidecek olan Umre yolcusu kafilesiyle tek tek selamlaşarak uğurladı.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.