Başkan Çeleğen; Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret etti

Başkan Çeleğen; Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 09:36
Başkan Çeleğen; Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret etti

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi Yurdunda kalan kız Öğrencileri hafta sonu ziyaret etti. 

Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin kendilerini ev ortamında hissedebilmeleri için hafta sonu Öğrencileri ziyaret eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, şöyle konuştu:  Mahallerimizden ve Dışarıdan gelen öğrencilerimizin rahatının sağlanması bizlerin öncelikli görevleri arasında gelmektedir. İlçemiz Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi Yurdunda kalan Çocuklarımızı ziyaret ettik sıkıntılarını dinledik ve onlarla sohbet ederek fikirlerini aldık. ,Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz, öğrencilerimizin rahatının ve huzurunun sağlanması için elinden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Tabi ki herşey bir anda olmuyor. Ekinözü Belediyesi olarak Yapacağımız sosyal tesislerimiz ve projelerimizle inşallah önümüzdeki süreçte öğrencilerimiz daha geniş imkân ve olanaklara sahip olacaktır.”

nuris1.jpg

Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan kız öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çeleğen, eğitimin önemine vurgu yaptı.  Çeleğen Ekinözü Belediyesi olarak Eğitim, geleceğimizin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle kırsal bölgelerdeki mahallelerimizde ikamet eden kız öğrencilerimizin okullarına daha rahat erişebilmesi için  Belediye Olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz. Biz yerel yönetimler olarak ilçemize misafir olarak gelen öğrencilerimizin tüm sorunları ile yakından ilgilenmek için gereken hassasiyetimizi gösteriyoruz. Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak için yurt müdürlüğümüz ile sürekli olarak irtibat halindeyiz ve böyle devam edecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda barınmasını sağlamak ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak toplum olarak bizler için bir görevdir" dedi. Son olarak ise Başkan Çeleğen Öğrencilere Yönelik gezi düzenleceği sözünü verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.