Başkan Çeleğen’in Ziyareti Hastalara Moral Oldu

Başkan Çeleğen’in Ziyareti Hastalara Moral Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2017 15:24
Başkan Çeleğen’in Ziyareti Hastalara Moral Oldu

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite TIP Fakültesi Hastanesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi, Elbistan Devlet Hastanesi ile Kentte Faaliyet gösteren Özel Hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören Ekinözülü hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen periyodik hale getirdiği hasta ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.   Kahramanmaraş’ta ve Elbistan İlçesindeki Hastanelerine giden Başkan Çeleğen, yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastane Yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Çeleğen, tedavi gören hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Çeleğen, hastane personeline de çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Nursi Çeleğen , "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik İnsanın en önemli değerlerinden birinin de sağlık olduğuna vurgu yapan Çeleğen, "Sağlıklıyken sağlıklı kalabilmeyi başarmak önemlidir. Ancak hastalık da sağlık da insan içindir. Hasta ziyareti ise bizim kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir. Bu vesileyle tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğuna dikkat çeken  Başkan Çeleğen Sözlerine Şu şekilde devam etti ," Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkileyebiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmemiz gerekir. Bizler vatandaşların iyi günde olduğu kadar, kötü günde de yanlarında olmalıyız. Cenab-ı Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin Hekimlerimize, sağlık görevlilerimize ve hastane personeline görevlerinde başarı diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.