Başkan Erkoç: “Elbistan’a büyük bir sosyal tesis kazandırıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla başlattığı aşure ikramı programını, Elbistan’la sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 09:35
Başkan Erkoç: “Elbistan’a büyük bir sosyal tesis kazandırıyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 10 bin kişilik aşure, Çarşı Atik Cami’inde öğle namazı çıkışında 3 ayrı noktada vatandaşlara ikram edildi.

Programa, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediyesi Elbistan Koordinatörü Ali Mazhar Türk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

baskan-erkoc-elbistan-sosyal-tesis1.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kaymakam Tuncay Akkoyun ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti.

Aşure dağıtımı sonrasında değerlendirme yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, birlik ve beraberliğin altını çizdi.

Muharrem ayının önemine vurgu yapan Başkan Erkoç, şöyle konuştu: “Elbistan’ımızda, Kahramanmaraş’ımızda Türkiye’mizin her bir köşesinde gönül coğrafyamızın her köşesinde birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmekte. Daha da güçlenecek inşallah. Çünkü ülkemizin huzuru; gönül coğrafyamızın, İslam coğrafyamızın huzuru demek. Türkiye’nin güçlenmesi demek; dünyada zulümlerin bitmesi, adalet ve hakkaniyetin sağlanması demek. Bu ay dolayısıyla tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Tarihte yaşanan acı olaylardan ibret alacağız. Kerbela’da Hz. Hüseyin efendimiz ve Ehli Beyt’in orada şehit edildiği çok acı olaylar silsilesi var. Tüm İslam coğrafyası bu olaylardan ibret almalı.

baskan-erkoc-elbistan-sosyal-tesis2.jpg

Birlik ve beraberliği daha da güçlendirmeliyiz. Birbirimizi sevmeliyiz ve birbirimize sarılmalıyız. Birlik olan yerde bereket olur, huzur olur. Devamında daha da güçlü hale gelir. Biz de Elbistan’ımızda Elbistan halkıyla, Kaymakamımızla, İlçe Başkanımız, Büyükşehir Meclis Üyelerimiz ve Kadın Kollarımız hep beraber buradayız. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın da selamlarını getirdik. Katılımlarından dolayı, bize göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı Elbistan halkına teşekkür ediyoruz.”

Elbistan’a içinde taziye evinin de bulunduğu bir sosyal tesisin inşasına kısa sürede başlanacağını kaydeden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “İnşallah Elbistan’ımızı hep beraberce el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir merkezi haline getirmeye gayret ediyoruz. Kırsalda çok önemli yatırımlar yaptık.

baskan-erkoc-elbistan-sosyal-tesis3.jpg

Elbistan’ımızın önemli derecede kırsalda nüfusu var. Ana grup yolları, mahalleye dönen yerler başta olmak üzere yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Parklar yapıyoruz, sosyal tesisler yapıyoruz. İnşallah

Elbistan’ımıza içinde taziye evi de olan bir tesisin inşaatına başlıyoruz. Elbistan’ı daha da güzelleştirmek için hükümetimizle, Genel Başkan Yardımcımızla, milletvekillerimizle, kaymakamlarımızla beraber omuz omuza çalışacağız. Elbistan’a en güzel hizmetleri yapma gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.