BAŞKAN ERKOÇ FATMALI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Fatmalı Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2015 09:49
BAŞKAN ERKOÇ FATMALI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Fatmalı Mahallesi’nde KASKİ’nin yürüttüğü alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok’tan bilgiler aldı.

Alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç, aynı zamanda mahalle sakinleri ile sohbet etti ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Fatmalı Mahallemiz Kahramanmaraş’ımızın en büyük mahallelerinden birisi. Burada KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılmakta olan alt yapı çalışmaları bitmek üzere. Alt yapı çalışmalarının ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın ekipleri alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarımızda ve özellikle ana arterlerde asfalt çalışmalarına ivedilikle başlayacaklar.

Bu bölgelerimizde aynı zamanda içme suyu kaynak problemimiz var. Özellikle Fatmalı, Dereboğazı, Kale gibi mahallelerimizde de önemli ölçüde vatandaşlarımız yaşamakta. Biz bu sorunu kökten çözeceğiz. Aksu Nehrine yapacağımız Kısık Projesi ile bu bölgeye çok kaliteli bir su ulaştırıyoruz. İnsanlarımız çok sağlıklı bir içme suyuna kavuşacak. Projemizin ihalesi yapılacak ve 2016 yılının başında da inşaatına başlanacak ve projemiz 2018’in başında da bitirmeyi planlıyoruz. Sadece Fatmalı mahallemiz değil, Onikişubat İlçemizin birçok mahallesi, Dulkadiroğlu, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerimizin birçok mahallelerini kapsayan bir proje Kısık İçmesuyu Projesi.

Ülkemizdeki huzur, istikrar ve güven ortamı sayesinde Büyükşehir Belediyemiz her geçen gün daha da güçlenmekte ve dev projelere imza atmaktadır. Mahallelerimizin grup yolları en kaliteli asfaltla kaplanmakta, en kaliteli içmesuyuna kavuşmakta ve daha güzel yaşam şartlarını buralarda sağlayacağız” diye konuştu.

3-kopyala-003.jpg

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.