Başkan Erkoç “Kahramanmaraş Büyük projelere imza attı”

Başkan Erkoç “Kahramanmaraş Büyük projelere imza attı”

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 16:10
Başkan Erkoç “Kahramanmaraş Büyük projelere imza attı”

Kahramanmaraş İl Danışmanlığı Mart Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yapılıyor. Açılış konuşmasını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç yaptı. Erkoç, Kahramanmaraş’ın büyük projelere ev sahipliği yaptığını belirterek, Gelişen ve büyüyen bir Kahramanmaraş olacağını ifade etti.

Erkoç, Yapay plajları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek birçok proje hakkında önemli bilgiler verdi. Erkoç: “Dün bir kahraman kardeşimizi şehidimizi uğurladık. Bu aziz vatanımız için ay yıldızlı bayrak için hiç gözcünü kırpmadan büyük bir cesaretli ülkemizi korumakta olan askerlerimizi selamlıyoruz.
Biz bugün bu ülke için bu vatan için şehit düşen kardeşlerimizin hatırlarına her zaman sahip çıkacağız. Bu askerlerimiz vatan toprağı için şehit düşmekte, Bu kutsal vatan topraklarını şehit kanıyla yıkanan bu toprakları en iyi şekilde temsil etmek üzere sorumluluklarımızın farkındayız.

Saygıdeğer hemşerilerim çok değerli AK Parti ailesi söz vermiş olduğu bazı projelerden bahsetmek istiyorum.  Kayak Merkezimizin ihalesini yaptık Yedikuyular bölgesinde başlamaktayız. Hem Kayak Merkezi hem de rekreasyon alanı olacak ve vatandaşlarımızın uğrak yeri olacak. Oranın bir kısmını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edeceğiz ve orada güzel bir alan oluşacak.

Teleferik Sözümüz vardı onunla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Kale bölgesinde başlamak üzere birinci bölgesi yapılacak. Demirciler çarşısında altyapı çalışmamız devam ediyor.
Yusuflar Mahallesindeki çalışmalarımızda son aşamaya geldik.

Özellikle Gayberli Mahallesinde önemli alanlar yaptık bu bölgedeki çalışmalarımız devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan Rekreasyon alanı çalışmalarımız da devam ediyor. Medeniyetimizin değerlerine sahip çıktığımız projelerimiz ile bu medeniyet güçlenecek, Plaj ve havuz projeleri yapılmaya başlanacak ve etrafı kapalı bir alan olacaktır. 1100 km yol yaptık,  Kahramanmaraş 800 km asfalt yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kuzey Çevre Yolu’nu  önümüzdeki günlerde inşaatlarına başlayacağız.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.