Başkan Erkoç yaşlıları unutmadı

Başkan Erkoç yaşlıları unutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 12:28
Başkan Erkoç yaşlıları unutmadı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlılarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce Çamlıca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen akşam yemeğine katılan Başkan Erkoç, yaşlılarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Erkoç burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlı Dostu Kent ödülü ile ödüllendirildiğine işaret ederek: “Büyükşehir Belediyesi olarak bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Yaşlılık döneminin sorunlarının aşılmasına katkıda bulunmak için yerel yönetimler olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek ve yaşlılığı, yalnızlığın ve umutsuzluğun yaşandığı dönem olmaktan çıkarmak için elimizden gelen özeni gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız “Yaşlı Dostu Kent” Ödülüyle, yaşlılarımıza yönelik yaptığımız ve tüm Türkiye’ye örnek olan çalışmaların amacına ulaştığını görmek bizi sevindiriyor.

e1-014.jpg

Bu duygu ve düşüncelerle, Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Erkoç, Eşi Derya Erkoç Hanımefendi ile birlikte yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet etti ve çeşitli hediyeler vererek onların haftasını kutladı.

e2-013.jpge3-006.jpge4-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.