Başkan Görgel'den çalışanlara bayram hediyesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Görgel, çalışanlarına bayram öncesi maaş jesti yaptı. Maaşlar önceden ödenerek bayram sevinci artırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2024 13:18
Başkan Görgel'den çalışanlara bayram hediyesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde çalışanlarına yönelik özel bir jest yaparak maaş ödemelerini hızlandırdı. Başkan Fırat Görgel'in talimatıyla, 15 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan maaş ödemeleri, önceden belirlenen tarihten önce, bugün itibarıyla hesaplara yatırıldı.

Başkan Fırat Görgel, Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) çalışanlarının maaşlarını Ramazan Bayramı öncesinde ödemeye karar verdiklerini ve bu ödemeyi bugün gerçekleştirdiklerini duyurdu. Başkan Görgel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir ve KASKİ'de çalışan personelimizin maaşlarını Ramazan Bayramı öncesinde ödemeye karar verdik ve hesaplara aktardık. Bu kararın hayırlı olmasını dilerim. Tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Başkan Görgel, çalışanların maaşlarının yanı sıra, belediye olarak şehirdeki hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesi için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Görgel, Ramazan Bayramı öncesinde maaşların ödenmesinin çalışanların bayram sevincini artırdığını belirterek, "Maaşların ödenmesiyle birlikte mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin bayramını biraz olsun hafifletmek istedik. Umarım bu karar, çalışanlarımızın bayram sevincini artırmıştır" diye konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.