Başkan Güven'den Ramazan bayramı mesajı

Başkan Güven'den Ramazan bayramı mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2017 10:12
Başkan Güven'den Ramazan bayramı mesajı

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Afşin halkının ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Güven, on bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Afşin’de birlik, beraberlik, Kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Güven mesajında;” Değerli hemşerilerim, Rabbime hamdolsun bir ramazan bayramına daha hep birlikte kavuştuk. Herkese sevdikleri ile birlikte nice bayramlar diliyorum. Malum ülke gündemimiz çok yoğun. İç ve dış düşmanlarımız bu ülkeye diz çöktürmek için hep birlikte hareket halindeler, ama hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız bu badirelerden en kısa zamanda çıkmak için olağan üstü gayret sarf ediyor. Ülkemizin yeniden diriliş yolunda, yeniden lider Ülke olma çabaları devam ediyor. Bu noktada herkes den dualarını bekliyoruz. Ülkemize, devletimize, milletimize ve memleketimize Rabbim bu mübarek aylar vesilesiyle yardım etsin, zeval vermesin. Bu Ülke İslam ümmetini savunacak son kale. Rabbim bizlere muvaffakiyetler versin. Milletimizin, İslam ümmetinin yeniden izzetli ve şerefli bir toplum haline gelmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yemliha Yürüyüşü 2 Temmuz Pazar Günü;

Ramazan Bayramından sonra 2 Temmuz 2017 Pazar günü Saat:13.30’da belediye önünde toplanılacak olan 7’nci Geleneksel Yemliha Yürüyüşüne davette bulunan Başkan Güven sözlerini şöyle sürdürdü,” 2 Temmuz Pazar günü 7’ncisini gerçekleştireceğimiz Yemliha yürüyüşüne herkesi davet ediyorum. Bu yürüyüşümüzün anlamı, yaklaşık 1600 yıl önce zulme ve şirke başkaldırının sembolü olan bir olayı yeniden canlandıracağız. Tek Allaha inanan ve güvenen insanların tarihte yaptıkları olayı birlikte canlandıracağız. Tüm halkımızı tekrar davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.