BAŞKAN KİMYECİ’DEN İLİMİZE ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2015 16:22
BAŞKAN KİMYECİ’DEN İLİMİZE ZİYARET

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Başkan Yardımcıları Hikmet Hatunoğlu, Mustafa Kemal Karakaplan ve Fen İşleri Müdürü Nihat Tazeaslan katılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.

Makam ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Antakya Belediye Başkanı Kimyeci ve beraberindekilerle birlikte Gayberli Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelediler.

Burada heyete bilgi veren Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ta fay hattı üzerinde bulunan Gayberli, Hacıbayramveli ve Malik Ejder mahallelerinde sağlıksız yapıları ortadan kaldırıp, halkın kullanımına açarak önemli bir kentsel dönüşüm hareketi başlattıklarını ve aynı zamanda bu bölgede 40 bin metrekare alana ücretsiz açık otopark yaparak halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

Gayberli Mahallesi’nin ardından Doğukent Mahallesi’nde yapımına başlanan Güneşevler Konutlarını Antakya Heyetine gezdiren Başkan Erkoç, konutlara ilişkin bilgiler verdi.

Başkan Erkoç, Güneşevler Konutları’nın 123 metrekareden oluşacağını ve 1500 konutu 15 ay gibi bir zamanda teslim etmeyi planladıklarını ancak, 12 ay gibi bir süre içerisinde teslim etmek için gayret ettiklerini söyledi.

Güneşevler Konutları’nın ardından Antakya Heyetine Gölkent Konutları’nı da gezdiren Başkan Erkoç, bu proje kapsamında da 560 konut yapıldığını ifade etti.

Ziyaretin ardından Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

Heyet aynı zamanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ait mobil mutfak tırında da incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.

7-kopyala-kopyala.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.