Başkan Mahçiçek Polis haftasını kutladı

Başkan Mahçiçek Polis haftasını kutladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2017 14:47
Başkan Mahçiçek Polis haftasını kutladı

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK: “VATANDAŞIN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİN TEMİNATI OLAN TÜRK POLİSİ, DEMOKRASİMİZİN DE EN ÖNEMLİ KORUYUCUSUDUR”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşın huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polisinin, demokrasimizin de en önemli koruyucusu olduğunu belirtti.

Başkan Mahçiçek, Türk Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Şan ve şeref dolu mazisiyle, Türk milletinin göz bebeği olan Emniyet Teşkilatının, 15 Temmuz hain darbe girişiminde sergilediği rolle de tarihe geçtiğini kaydeden Başkan Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Milletimizin gurur abidelerinden biri olan Emniyet Teşkilatımız, 172 yaşında.. Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan tüm emniyet mensuplarımızın, Polis Haftasını canı gönülden kutluyorum.

Modern yapısı, evrensel hukuk kurallarına bağlılığı, her zaman milletiyle el ele gönül gönüle olan Türk Polisi, bu gün geldiği konum itibariyle, sadece ülkemiz ve bölgemizin değil, dünyanın da en seçkin kurumlarından biri haline gelmiştir. Başta asayiş olayları olmak üzere, terörle mücadelede, sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği başarıyla milletinin gönlünde taht kuran Türk Polisi, bundan sonraki süreçte de milletimizin huzur kapısı olmaya devam edecektir.

FETÖ Üyesi teröristlerce ele geçirilmeye çalışılan Emniyet Teşkilatımızın, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında da yine bu örgütün en önemli hedeflerinden biri olduğunu, onlarca polis kardeşimizi şehit vererek üzülerek gördük. Ancak gücünü milletinden alan Türk Polisi, tüm bu alçak girişimlerden alnının akıyla çıkmayı başarmış, içinde yuvalanmaya çalışan bu hainleri de temizlemeye muktedir olmuştur. Yine 15 Temmuz darbe girişiminde sergilediği rolle, sadece huzur ve güvenin teminatı olmakla kalmayan Türk Polisi, demokrasimizin de en önemli koruyucusu, milletimizin ayrılmaz bir parçası olduğunu göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 172. Yıldönümünü tebrik ediyor, görevleri esnasında şehit olan tüm polis kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.