Başkan Mahçiçek, Regaib Kandili mesajı yayınladı

Başkan Mahçiçek, Regaib Kandili mesajı yayınladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2017 15:32
Başkan Mahçiçek, Regaib Kandili mesajı yayınladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Regaib Kandilinde dünyevi ve uhrevi hayatlarımızın kurtuluşunu, İslam beldelerinin barış, mutluluk ve huzura kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz edelim” dedi.

Başkan Mahçiçek, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, yine bir rahmet mevsimine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Regaib kelimesinin, bir şeyi arzu etmek, istemek ve elde etmek için çaba sarf etmek anlamlarına geldiğini anımsatan Başkan Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm İslam alemi olarak Üç ayların müjdecisi Regaib Kandiline erişmenin sevinci içerisindeyiz. Biz de Peygamber Efendimiz gibi ‘Allah’ım! Bize Recep ve Şaban aylarını mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır” diyerek dua ediyoruz.

Regaib, istemektir. Regaib, arzulamaktır. Biz de, Allah’a daha da yakınlaştığımız, O’nun sevgili peygamberini andığımız bu gecede, tüm İslam beldelerinin barışa, mutluluk ve huzura kavuşmasını istiyor, dünyevi ve uhrevi hayatlarımızın kurtuluşunu arzu ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehrimizin güzel insanları olmak üzere İslam Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.