Başkan Mahçiçek, Yılın Başarılı Yerel Yönetici Ödülünü Aldı

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Kayseri’de 7.’si düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile sahiplerini buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2017 11:21
Başkan Mahçiçek, Yılın Başarılı Yerel Yönetici Ödülünü Aldı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin ev sahipliğinde Kayseri’de gerçekleştirildi.

Yerel yönetimler dergisinin Türkiye genelinde yaptığı belediyeler arası hizmet ve proje anket sonucuna göre Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kent İçi Ulaşım Kategorisi alanında 2017 yılının en başarılı proje ödülüne layık görüldü.

baskan-mahcicek,-yilin-basarili-yerel-yonetici-odulunu-aldi2.jpg

Onikişubat Belediyesi’nin hayata geçirdiği, 9 km uzunluğuyla Türkiye’de bir ilk olan “Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” projesi Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e, ‘Kent içi ulaşım kategorisi’ dalında yılın başarılı yerel yöneticisi ödülünü kazandırdı. Yılın başarılı yerel yöneticileri seçilen isimler arasında yer alan Başkan Hanefi Mahçiçek adına, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal katıldığı törende, ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.