Başkan Mahçiçek’ten kadir gecesi mesaj

Başkan Mahçiçek’ten kadir gecesi mesaj

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2017 10:56
Başkan Mahçiçek’ten kadir gecesi mesaj

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Rahmet gecesinde dualarda buluşalım” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm faziletiyle idrak edilmesi temennisinde bulundu. Bu güzel gecede, herkesi ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam Dünyasının selameti için dua etmeye davet eden Mahçiçek, mesajında, şu düşüncelere yer verdi:

“Manevi dünyamızı aydınlatan, kalplerimizi huzur ve mutlulukla dolduran Ramazan-ı Şerif’in son günlerini yaşıyoruz ve onu uğurlamanın hüznünü duyuyoruz. Tüm güzellikleri bizler için var eden yüce Rabbimizin, bu huzur mevsiminin son günlerinde bize yaşattığı mutluluklardan birisi de Kadir Gecesi. Yüce Allah’ın bize gönderdiği kutsal mesajların, yani Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı bu geceyi layıkıyla idrak edip, ecrinden faydalanalım. Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam dünyasının sulh ve selamete, huzur ve saadete erişmesini niyaz ediyorum. Ramazan Bayramımızın da müjdecisi olan Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.