Başkan Mahçiçek'ten kurtuluş mesajı

“BURÇLARIN BAYRAKSIZ, MİNARELERİN EZANSIZ VE TÜRK MİLLETİNİN ESİR OLMAYACAĞI İLK BURADAN HAYKIRILMIŞTIR DÜNYAYA”

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2016 12:40
Başkan Mahçiçek'ten kurtuluş mesajı

 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Burçların bayraksız, minarelerin ezansız ve Türk milletinin esir olmayacağı ilk buradan haykırılmıştır dünyaya” dedi.

Başkan Mahçiçek, 12 Şubat Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 12 Şubat’ı, istiklal, şeref ve kıvanç günü olarak nitelendiren Başkan Mahçiçek, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Hepimiz biliriz ki, her şeyin ilki anlamlıdır, kıymetlidir ve ona ayrı bir değer vermek gerekir. Bu cihetle, her bir yöresi ayrı bir destanla dolu olan Türk Kurtuluş Savaşımızın Maraş Cephesi farklı bir önem taşır. Çünkü burçların bayraksız, minarelerin ezansız ve Türk milletinin esir olmayacağı ilk buradan haykırılmıştır dünyaya.. Ne güzel ifade etmiştir, fikir ve düşünce hayatımızın mümtaz şahsiyeti Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Maraşlı olmanın güzelliğini:

‘Birçok eser ortaya koydum, birçok şiir kaleme aldım, düzinelerce yazı yazdım, ama hiç biri ile övünemem övünülecek bir şeyim varsa oda Maraşlı olmamdır.’

Dolayısıyla ilklerin şehri Kahramanmaraşlı olmakla, ne kadar övünsek azdır.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.