Başkan Mahçiçek'ten sektörün lider firmasına ziyaret

Kahramanmaraş Fidancılık Sektörünün lider firması Bilici Fidancılığı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2018 16:00
Başkan Mahçiçek'ten sektörün lider firmasına ziyaret

Fidan dikmenin ve toprağa yatırım yapmanın çok önemli olduğunu belirten Mahçiçek, Bilici Fidancılıktan fidan alışverişi yaparak vatandaşlara da fidan almaları konusunda tavsiyede bulundu.
Kahramanmaraş Bilici Fidancılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bilici Başkan Hanefi Mahçiçek’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bilici Fidancılık olarak sektörde lider firma olmanın verdiği gururla yollarına devam edeceklerini kaydetti.
Bilici açıklamalarına şu şekilde devam etti:

baskan-mahcicekten-sektorun-lider-firmasina-ziyaret2.jpg
“Biz sektörde lider bir firmayız. Kaliteyi ön plana alarak müşterilerimizi en kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmanın çabası içerisindeyiz. Yalnız bu hizmeti sunarken kesinlikle kaliteden ödün vermemeye dikkat ediyoruz. Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek’in bizi ziyaretleri ziyadesi ile onurlandırdı ve gururlandırdı. Sayın Başkanımız fidan dikmenin çok önemli olduğuna vurgu yaparak vatandaşları fidan almaya ve dikmeye davet etti. Bilici fidancılık olarak buradan Sayın Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyoruz ve hizmetimize kaliteden ödün vermeden devam edeceğiz.”

baskan-mahcicekten-sektorun-lider-firmasina-ziyaret1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.