Başkan Mahçiçek'ten yetim çocuklara sürpriz eğlence, 350 çocuk mutluluktan...

Başkan Mahçiçek'ten yetim çocuklara sürpriz eğlence, 350 çocuk mutluluktan...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2017 12:34
Başkan Mahçiçek'ten yetim çocuklara sürpriz eğlence, 350 çocuk mutluluktan...

Onikişubat Belediyesi, 350 yetim çocuk için buz pistinde eğlence programı düzenledi.

Onikişubat Belediyesi sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Belediye ve IHH İşbirliğiyle 350 yetim çocuğa buz pistinde eğlence programı düzenlendi. “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, evlerinden alınan yetim çocuklar ve aileleri, Onikişubat Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’nde bulunan sentetik buz pistinde konuk edildi.

mah1.jpg

Çocukların etkinliğini ziyaret ederek onlarla sohbet eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, manevi yönden mutluluk veren bir aktiviteye ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahçiçek, şöyle konuştu: “Bildiğiniz gibi bu etkinliğimizi de geleneksel hale getirdik. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yavrularımıza keyifli bir gün yaşattık. Umarım onları mutlu etmeyi başarmışızdır. Onikişubat Belediyesi olarak teknik ve fiziki belediyecilikte olduğu gibi sosyal duyarlılık gerektiren her projede yer almaya, hayatın her anında vatandaşlarımızla birlikte olmaya, onların yaşamlarına güzel dokunuşlarda bulunmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

İkramlarla son bulan etkinlikte, buz patenleriyle pistte kayıp keyif dolu saatler yaşayan çocuklar Başkan Mahçiçek ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.