Başkan Muhtar Deniz hedef büyüttü

Başkan Muhtar Deniz hedef büyüttü

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2017 08:58
Başkan Muhtar Deniz hedef büyüttü

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Muhtar Deniz yapılan seçim sonrasında tekrardan başkan seçildikten sonra hedef büyüttüklerini belirtti.

Deniz, Türkoğlu’ndaki bütün esnafları kucaklayacak politikalar ile Yeni Yatırımlara hız verileceğini belirterek, Yeni ve Güçlü bir Türkoğlu için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Muhtar Deniz, Türkoğlu Kooperatifte kendi yönetimlerinde birçok esnafa kredi verildiğini belirterek, Birlik ve beraberlik içerisinde Yeni yatırımlara imza atılacağını söyledi.

Deniz açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“2003 yılında yönetim kurulu olarak üyesi olarak S.S. Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde görev yaptım. Daha sonra 2013 yılına kadar başkanvekilliği yaptım.  2013 yılında Başkanlığa aday olup seçildim. 2017’ye kadar bazı çalışmalarımız oldu. Biz geldiğimizde 156 kişiye kredi verilmişti biz geldiğimizde ise bu sayı 750’ye çıktı. 4 sene süre zarfında bizim verdiğimiz kredi miktarı 20 trilyona kadar vardı biz Türkoğlu için esnaflarımız için elimizden gelenin fazlasını yaparak çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Biz gelen bütün esnafımıza yardımcı olduk. Bünyemizde bulunan esnaflarımızın tamamına yakınına istediğini verdik diyebiliriz. Biz geldiğimizde 156 kişi kredi kullanmıştı ancak şu anda bu rakam 750 kişi.”

 SEÇİMİ TÜRKOĞLU VE ESNAFLARIMIZ KAZANDI

Türkoğlu Esnaflarına yapılan seçimde desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Muhtar Deniz, Yapılan seçim ile birlikte Türkoğlu ve Esnafların kazandığını söyledi.

Deniz:

“Bundan 4 sene önce Başkana karşı aday olduk ve başkan seçilmiştik. Ben buradan esnaflarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Burada esnaflarımız kazandı Türkoğlu halkı kazandı.

Yeni planlamalar projelerimiz var.  Şu anda binamıza tadilat yapmayı düşünüyoruz. İleriki planlamalarımızda buranın altı kat planını uygulamaya sokabiliriz.

Türkoğlu üzerine düşeni her zaman yapmıştır ve bu seçimde Siyasi İstikrarın devamından yana oy kullanmıştır.

Kahramanmaraş ve Türkoğlu ilçelerimiz Referandum da  yüksek oranda Evet demiştir.

Bana oy veren veya vermeyen herkese kucak açacağım. Bütün esnaflarımız ile birlikte Türkoğlunu geliştirmeye çalışacağız.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.