Başkan Okay, Elmalar Mahallesini Ziyaret Etti‏

Mahalle ziyaretlerine Elmalar mahallesiyle devam eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bir çok sorunu çözülen mahalleye hizmetin artarak devam edeceğini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2015 11:45
Başkan Okay, Elmalar Mahallesini Ziyaret Etti‏

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve İlçe Kadın Kolları üyeleri Elmalar mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ziyarette mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Okay, dile getirilen tüm sorunların bir bir çözüme kavuşturulacağını söyledi.

 Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönen Elmalar mahallesini ziyaretinde vatandaşın sorularını cevaplayan Başkan Okay, seçim sürecinde ne vaat ettilerse o sözlerin arkasında olduğunu yeniledi. Elmalar mahallesinin büyükşehir yasasıyla birlikte kaderinin de değiştiğini anlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Elmalar mahallemizin sadece tabelasını değiştirmedik. Şehir merkezindeki mahallemiz ne hizmet alıyorsa bu mahallemizin de aynı hizmete kavuşması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bu bölgemizde önceliğimiz kilit parke oldu. Seçim sürecinde vatandaşımızın ayağını çamurdan keseceğimizi vaat etmiştik. Bu vaadimizi yerine getirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Belli başlı bu sorunlarımızı gidererek mahallemize kalıcı hizmet de yapmayı planlıyoruz."

Vatandaşların köydeki çöp sorunuyla ilgili şikayetini dinleyen Başkan Okay, bu sorunun çözümü için gerekeni yapacağını anlatarak şunları söyledi:

"Mahallemizde gerekli yerlere çöp konteynırları bıraktık. Fazlasına ihtiyaç varsa yenilerini de bırakırız. Mahallemizin içerisinde bulunan kanala çöp atıldığı noktasında sizler bilgi verdiniz. Biz o kanalımızı ve köyümüzün tamamını mobil ekibimizle tertemiz hale getiririz. Ancak bundan sonraki süreçte temizlenen yerlerin yeniden kirletilmemesi için sizlere büyük iş düşüyor. Biz temizlik konusunda çok hassas bir belediyeyiz. Çöp sorununu gidermek için çok önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Mahallemizin de çöp sorununu tamamen ortadan kaldıracağız."

Miting havasında geçen mahalle ziyaretinde vatandaşlarda Dulkadiroğlu Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, Başkan Okay'ın konuşmasının ardından sona erdi.  

flas-kopyala-kopyala.jpg

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.