Başkan Okay'dan gelenekselleşen salı ziyaretleri

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Salı ziyaretleri kapsamında Sümer mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Okay, mahalleye yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek yeni yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2017 09:16
Başkan Okay'dan gelenekselleşen salı ziyaretleri

Her hafta Salı günü bölgesinde bir ziyaret gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu hafta Sümer mahallesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Mahalleye kazandırdıkları hizmetleri anlatan Başkan Okay, yeni yapılacak projeler hakkında da bilgiler verdi.
Özellikle alt yapı konusunda çok büyük eksiği bulunan Sümer mahallesinin bu sorununun ortadan kalktığını aktaran Başkan Okay, yapılan asfaltlama ve parke çalışmasıyla da vatandaşın ayağının çamurdan kesildiğini söyledi.

baskan-okaydan-geleneksellesen-sali-ziyaretleri1.jpg
Vatandaşın dertlerini de dinleyen Başkan Okay, bu sorunların çözümü noktasında üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirtti.
Başkan Okay, bu haftaki Salı ziyareti ile ilgili şunları aktardı: “Her hafta olduğu gibi bu haftada ilçemizin farklı bir mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sümer mahallemize yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri mahalle sakinleriyle istişare etme şansı bulduk. Seçim sürecinde bu bölgelerimize vaat ettiğimiz alt yapı çalışmalarını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah farklı çalışmalarla mahallemizi sosyal ve kültürel anlamda daha da zenginleştireceğiz.”
Sümer mahallesi sakinleri de Başkan Okay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerin artarak devam etmesini istedi.

baskan-okaydan-geleneksellesen-sali-ziyaretleri2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.