Başkan Okumuş düğünde dondurma kesti

İstanbul da Kahramanmaraş Türkoğlu Dernek Başkanı Cafer Parlak’ın Oğlunun düğününde Kahramanmaraş iş, sanat ve siyaset dünyası buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 13:20
Başkan Okumuş düğünde dondurma kesti

İstanbul da Türkoğlu Dernek Başkanı ve İş Adamı Cafer Parlak’ın oğlunun Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayı içerisinde yer alan Lale Düğün salonunda gerçekleşen düğün merasiminde Türkoğlu Belediye Başkanı sn. Osman Okumuş, Bahçelievler Belediye Başkanvekili Mevlit Uyan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, MHP MKYK Üyesi Erdem Karakoç, Kale eski Belediye Başkanı Mehmet Nar, Beyoğlu Eğitim Vakfı ve Maraşder Genel Başkanı Avukat Şaban Kurt, Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, Andırınder Başkanı Hamdi Çam, Kent Maraşder Başkanı Bilal Ardıç, Elbistander Başkanı Şeyh Hamit Güneş katıldı.

baskan-okumus-dugunde-dondurma-kesti1.jpg

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in nikâh akdini gerçekleştirdiği düğünde merasiminde bir ilk yaşandı. Yeni evlenen çift; Alpedo’nun çangala astığı devasa dondurmayı Türkoğlu Belediye Başkanı sn. Osman Okumuş ile birlikte satırla kesti.

Sosyal medyanın yeni yıldızı 46tv.net genel yayın koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’nın da katıldığı; İstanbul’daki düğün merasiminde Kahramanmaraş’ın önemli simaları da bir araya geldi. Maraş STK Protokolünün tam kadro katıldığı düğünde yaklaşık 3000 kişi katıldı.

Türk halk müziği sanatçısı Hilmi Şahballı’nın sahne aldığı merasimde Halk Oyunları ekibi de halaylarıyla coşturdu.

baskan-okumus-dugunde-dondurma-kesti2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.