Başkan Okumuş, şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde ikamet eden şehit ve gazi aileleriyle, Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2022 14:59
Başkan Okumuş, şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Ayı vesilesiyle Türkoğlu’ndaki şehit ve gazi aileleriyle ve muhtarlarla iftar programında bir araya geldi. 

Türkoğlu Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesinin işbirliğinde düzenlenen iftar programı, Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.

Daha sonra ise yapılan duaların ve okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yapıldı.

Vali Coşkun şehit ve Gazi aileleriyle burada yaptığı hasbihalde, “Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde iftar sofrasında şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük onur duyuyoruz.

kahramanmarasin-turkoglu-ilcesinde-ikamet-eden-sehit-ve-gazi-aileleriyle-turkoglu-belediyesi-nikah-sarayinda-duzenlenen-iftar-programinda-bir-araya-geldi.jpg
 
Bizim inancımızda şehitlik ve gazilik en yüce makamlardandır. Böylesine yüce bir makama, tarihte emsali görülmemiş bir fedakârlıkla kavuşan şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi mirası, milletimizin en değerli hazinesidir. Bizler de, böylesine fedakar evlatları yetiştiren şehit ve gazilerimizin kıymetli aileleri için ne yapsak azdır.

Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum” dedi. 

Program, Şehit Adil Kozanoğlu’nun kızları Belinay ve Irmak’ın okumuş olduğu Bayrak adlı şiirle son buldu.

İftar programına, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

baskan-okumus-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bir-araya-geldi.jpg

kahramanmaras-valisi-omer-faruk-coskun-ramazan-ayi-vesilesiyle-turkoglundaki-sehit-ve-gazi-aileleriyle-ve-muhtarlarla-iftar-programinda-bir-araya-geldi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.