Başkan Şakalar; Ambar Mahallesinden EVET Oyu İstedi

Başkan Şakalar; Ambar Mahallesinden EVET Oyu İstedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 14:12
Başkan Şakalar;  Ambar Mahallesinden EVET Oyu İstedi

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, 16 Nisanda yapılacak Anayasa değişikliği referandumunda Ambarlı Vatandaşlardan  ‘evet’ oyu istedi.  

      Kahramanmaraş'ın Ekinözü Ambar Mahallesini ziyaret eden AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Yönetim Kurulu üyeleri 16 Nisanda yapılacak olan referandumda “evet” oyu için destek istediler.  

Şakalar, ülkenin 15 yıldır istikrarla yönetildiğini ifade ederek, "Ülkemizde son 15 yılda yapılan yatırımları anlatsak zamanımız yetmez.   Neden bunlar oldu. İstikrarla oldu. Bu aziz milletimiz 15 yıldır istikrar için tek başına iktidar istemiştir. Geçmiş dönemleri yaşı 40'ın üzerinde olanlar çok iyi bilir. Koalisyonlarla ülkemiz çok çekti ve her yıl bir önceki yıla göre geri gitti. Halkımız bir önceki yıla göre fakirleşti. Çünkü ülkede istikrar yoktu. İstikrarın devam etmesi için koalisyon olmaması gerekiyor. Koalisyonun ülkemizde olmamasın tek yolu da başkanlık sistemidir. Halkımızdan kendi gelecekleri, çoluk çocuklarının geleceği için bu referandumda 'Evet' demelerini istiyorum" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisinin, partili cumhurbaşkanlığı sistemini, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleştirdiğini belirten Şakalar ;“Ülke gündemini yakından takip ediyorsanız eğer, CHP’nin partili cumhurbaşkanlığı sistemini bilinçli bir şekilde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleştirmeye çalıştığının farkına varmışsınızdır. Hâlbuki partili cumhurbaşkanlığı sistemi, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra da, Ak Parti'den sonra da Türkiye'nin istikrarına ve geleceğine hizmet edeceği için “evet” diyeceğiz. dedi.

       15 Temmuz’daki hain darbe girişimine değinen Şakalar ; “hatırlanacağı üzere, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye milleti olarak büyük bir ihanet kalkışmasına şahit olduk. Bu hususta hepimiz haçlı ordusunun ülkemiz üzerindeki emperyalist emellerinin canlı tanıklarındanız. Şayet bugün başımızda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider ve AK Parti gibi tek başına güçlü bir iktidar olmasaydı, bugün Türkiye'nin işgal edilmiş olacağının da bilincinde olduğumuz için “Evet” diyeceğiz. ”dedi.

 Devletin içerisine paralel bir şekilde yapılanmaların önüne geçilmesi için partili cumhurbaşkanlığı sisteminin şart olduğunu ifade eden Şakalar ; “Fethullahçı Terör Örgütü gibi ihanet çetelerinin, devletimizin içerisine paralel bir şekilde yapılanmaması için ancak güçlü bir devlet, tek elden güçlü yönetim şarttır. Parlamenter sistemde, FETÖ, PKK veya bunların küresel destekçilerinin finanse edeceği siyasi partilerin, yarın bir gün hükümet ortağı olmalarını mümkün gördüğümüz için, halkın doğrudan seçtiği ve halkın doğrudan destek verdiği partili cumhurbaşkanlığı sistemine “Evet” diyeceğiz. dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.