BAŞKANLARDAN STANTLARA ZİYARET!

BAŞKANLARDAN STANTLARA ZİYARET!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2016 19:46
BAŞKANLARDAN STANTLARA ZİYARET!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi  tarafından düzenlenen 3.Kitap ve Kültür Fuarında Yayınevleri ve Kitap stantlarını gezen Başkan Erkoç,  Albayrak Medya Grubunun bulunduğu standı  ziyaret etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi  tarafından” 15 temmuz şehitleri ve Ömer Halis DEMİR Anısına”  bu yıl Üçüncüsünü düzenlediği kitap ve kültür fuarına katılan, burada yayınevlerini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı M. Fatih ERKOÇ, Albayrak Medya Grubunun bulunduğu standa özel ilgi gösterdi.

Standa gelerek yayınevi temsilcileri ile bir süre sohbet eden Erkoç, fuarı ziyarete gelen vatandaşlar ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bir süre yayınevine ait dergi ve kitapları inceleyen büyükşehir belediye başkanı başarı dileklerini ileterek stanttan ayrıldı.


whatsapp-image-2016-10-28-at-17.41.56-002.jpeg

 

Erkoç’un ardından Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ‘ta Albayrak Medya Grubuna ziyarette bulundu. Burada Yeni Şafak Gazetesi İl Temsilcisi Erdal KIR ile bir süre sohbet eden Okumuş, stantta  bulunan  Dergi ve kitapları incelemeyi de ihmal etmedi.  Tebriklerini ileten Başkan Okumuş dergi almayı da unutmadı.

dsc_0201.jpg

Atatürk Parkı içerisinde açılan Kitap ve Kültür Fuarı 6 Kasım ’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.