Bedir: Deniz Türüç'e teklif yok

Bedir: Deniz Türüç'e teklif yok

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2017 14:42
Bedir: Deniz Türüç'e teklif yok

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, A Milli Takım'a çağrılan oyuncusu Deniz Türüç hakkında ortaya atılan transfer iddiaları hakkında "Bize Deniz'le ilgili resmi ya da gayri resmi bir teklif gelmedi" açıklamasında bulundu.

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Deniz Türüç hakkındaki transfer söylentileri ile ilgili açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Erol Bedir, bu konuyu basında çıkan haberlerden öğrendiğini söyledi.

"Herkesin transfer etmek isteyebileceği bir oyuncu"
Deniz Türüç'ün, Türkiye'de her takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu vurgulayan Bedir, "Sadece Deniz ile ilgili söylemiyorum ama bu transfer dönemlerinde çok farklı yerlerden haberler çıkar. Genelde bu konuda menajerler ön plana çıkar. Haber noktasında sıkıntısı olan çeşitli basın kuruluşları da bunu haberleriyle süslemek ister. Bunların dışında Deniz, Kayserispor'da oynadığı oyunuyla, kalitesiyle, adamlığıyla, insanlığıyla, futbol bilgisi ve altyapısıyla Türkiye'nin her takımında çok rahatlıkla oynayabilecek, her teknik direktörün ve yöneticinin transfer etmek isteyebileceği bir oyuncu" diye konuştu.

"Deniz'le ilgili bir teklif gelmedi"
Transfer sezonu açıldığında ne kadar fazla futbolcularına talep gelirse o kadar çok mutlu olacaklarını anlatan Bedir, şöyle devam etti:

  • "Tabi şimdiden bu işin konuşulması bana göre çok erken. Türkiye'deki kulüp başkanları ve yönetimlerinin hemen hemen hepsiyle bir diyaloğum var. Bugüne kadar hiçbiri bana ne Deniz'le ilgili ne de başka bir futbolcumuzla ilgili ima yoluyla da olsa her hangi bir transfer sohbeti veya lafı açtı. Şu anda olanların tamamı güreş müsabakasından önce yapılan peşreve benziyor. Henüz güreş müsabakası başlamadı, transfer sezonu açılmadı. Transfer mevsimi açıldığında bizim futbolcularımıza çeşitli talepler gelebileceği gibi ne kadar çok futbolcumuza talep gelirse o kadar da mutlu oluruz. Çünkü iyi bir şey yapmışız demektir. Futbolcularımızı iyi bir yere taşımışız demektir. Sonuç olarak Deniz'le ilgili resmi ya da gayri resmi bir teklif gelmedi.

Sol ayağını oldukça etkili kullanan Deniz Türüç, teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözdesi konumunda. 

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.