Beşiktaş anlaşmıştı Fenerbahçe aldı

Beşiktaş anlaşmıştı Fenerbahçe aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2016 12:08
Beşiktaş anlaşmıştı Fenerbahçe aldı

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla dikkatleri üzerinde toplayan ve isabetli bir transfer olduğunu kanıtlayan Jeremain Lens'in, Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala hareketli günler geçiren ve Manchester City'den Samir Nasri'yi transfer etmek için bastıran Siyah-Beyazlılar bir yandan da Jeremain Lens, menajeri ve kulübü Sunderland ile temas halindeydi.

Deneyimli oyuncunun kiralanması için İngiliz kulüp ile el sıkışan yetkililer, Lens'le de her konuda anlaşmaya vardı...

Nasri transfere engel oldu

Lens'i kadroya katmak için geri sayıma geçen Beşiktaş, bir yandan da transferini daha çok istedikleri Samir Nasri konusunun netleşmesi için uğraşıyordu. Ancak son anda Sevilla'nın araya girmesi ve yaşanan pürüzleri gidermek için görüşmelere devam etmek zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, ikinci plana aldıkları Lens'i daha fazla oyalayamadı.

Hollandalı oyuncu eski hocası Advocaat'ın da kendisini ısrarla istemesi sonucunda Fenerbahçe'ye imza attı. Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Lens'i satın alma opsiyonu olmadan kiralamıştı. Ancak Beşiktaş'ın Sunderland ile Lens'in satın alma opsiyonunu da alarak kiralamak için anlaşma sağladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.