Beşiktaş avantaj istiyor! Muhtemel 11'ler

Beşiktaş avantaj istiyor! Muhtemel 11'ler

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2017 10:30
Beşiktaş avantaj istiyor! Muhtemel 11'ler

Avrupa Ligi'nde finali hedefleyen Beşiktaş, son 16 turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk oluyor.

Avrupa'da son 32 turunda İsrail'in Hapoel Beer-Sheva ekibini iki maçta da mağlup ederek adını son 16 turuna yazdıran temsilcimiz Kara Kartal, Olympiakos karşısında rövanş için avantaj arayacak.

Olympiakos ile Beşiktaş arasındaki mücadele, TSİ 23.05'te Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Mario Diks yapacak. Jan Vries'in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Kevin Blom ve Kamphuis Jochem olacak.

58 sezon sonra rakip oldular

Beşiktaş ile Olympiakos, 58 sezon sonra resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

1958-1959 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda iki ekip rakip olurken, Yunanistan temsilcisinin sahaya çıkmaması sonrası siyah-beyazlı ekip hükmen galip ilan edilmişti.

Her iki ekip, iki kez hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2015 yılında Atina'daki hazırlık maçında Olympiakos, Beşiktaş'a 2-1 üstünlük sağladı. Beşiktaş ise bu sezon öncesinde Vodafone Arena'da oynanan dostluk mücadelesinde rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

Olympiakos, ikinci kez rakibimiz oldu

Olympiakos bu sezon ikinci kez bir Türk takımına rakip olacak. Avrupa Ligi son 32 turunda Osmanlıspor ile eşleşen Yunanistan temsilcisi, sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalmasına rağmen Ankara'daki mücadeleyi 3-0 kazanarak son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Olympiakos'ta kırmızı kart cezalısı Bruno Viana ilk maçta görev alamayacak. Yunan ekibinde Alberto Botia ile Diogo Figueiras ise sarı kart sınırında bulunuyor

Genç takım çalıştırıcısı maça çıkacak

Yunan ekibinde Beşiktaş maçı öncesi Portekizli teknik direktör Paul Bento'nun görevine son verildi. Bento'nun görevine son verilmesinin ardından genç takım antrenörü Vasilis Vouzas'ın karşılaşmada sahaya çıkması bekleniyor.

OLYMPIAKOS - BEŞİKTAŞ

OLYMPIAKOS: Leali, Figueiras, Botia, Panagiotis, Da La Bella, Fortunis, Martins, Androutsos, Manthatis, Elyounoussi, Ansarifard, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Vasilis Vouzas

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

STAT: Georgios Karaiskakis
HAKEM: Danny Makkelie (Hollanda)
SAAT: 23.05

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.