Beşiktaş, Lyon'un teklifini kabul etti

Beşiktaş, Lyon'un teklifini kabul etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2017 12:10
Beşiktaş, Lyon'un teklifini kabul etti

Beşiktaş, Marcelo için Lyon'un yaptığı 8 milyon euroluk teklifi kabul etti. Brezilyalı futbolcu, Fransız ekibinin teklifini kabul ederse transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş, stoper transferinde stratejisini belirlemek için Marcelo Guedes Filho'nun vereceği kararı bekliyor. Fransız temsicisi Lyon, Sambacı için siyah-beyazlı kulübe 8 milyon Euro'luk teklif yaptı. Yönetim bu rakamı kabul etmeye hazır ancak Brezilyalı futbolcu düşünmek için süre istedi.

Lyon, Marcelo'ya Beşiktaş'tan aldığı yıllık ücreti de ödemeye hazır olduğunu iletti. Ancak siyah-beyazlı kulüpte çok mutlu olan Marcelo henüz kariyerine nasıl yön vereceğine karar vermedi.

1.2 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

30 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'a 2015-16 sezonunun devre arasında kiralık olarak Hannover 96'dan gelmişti. Kartal, 2016-17 sezonunun başında ise 1 milyon 250 bin Euro ödeyerek Alman ekibinden Sambacı'nın bonservisini aldı.

1497430199-d0d1ed.jpg

GİDERSE 2 STOPER BİRDEN ALINACAK

Vatan'ın haberine göre; Beşiktaş'a geldiği günden bu yana Şenol Güneş'in vazgeçilmezi olan ve savunmanın lideri rolünü üstlenen Marcelo, Lyon'a gitmeye karar verirse siyah-beyazlılar bu yaz 2 stoper birden transfer edecek. Ancak Brezilyalı oyuncu "Gitmek istemiyorum" derse, yönetim bu karara anlayış gösterecek ve savunmaya tek takviye yapılacak.

BORÇLAR KAPATILACAK

Bu arada eğer Marcelo 8 milyon Euro karşılığında Fransız ekibine satılırsa yönetim elde edeceği geliri transferde kullanmayacak. Bu yaz bonservisi ödemeden oyuncu almaya kararlı olan siyah-beyazlılar, 8 milyon Euro'yu borçlarını kapatmak amacıyla değerlendirecek.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.