Beyaz Eşya Alacaklar Elini Çabuk Tutsun

Çırağın AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, Gazetemize yaptığı açıklamada ÖTV indiriminin son günlerinde vatandaşlarını elini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:50
Beyaz Eşya Alacaklar Elini Çabuk Tutsun

Hükümetin uyguladığı beyaz eşyada ÖTV indirimi 30 Haziran itibari ile sona eriyor. Çırak, yaptığı açıklamada, pazartesiden itibaren beyaz eşya ürünlerinde en az yüzde 15 fiyat artışı olacağını söyledi. Çırak; “Beyaz eşyalarda ÖTV yüzde 7’ydi. Yılbaşından itibaren bu oran sıfıra indirilmişti. Devletimizin sunmuş olduğu bu indirim Pazar günü sona eriyor. 30 hazirandan itibaren fiyatlarda artışlar olacak. Vatandaşlarımızın kalan son günleri iyi değerlendirmelerini öneriyoruz. Özellikle beyaz eşya ihtiyacı olan vatandaşlarımızın aynı ürünü daha ucuza alabilmeleri için bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz. Aynı zamanda Enflasyonla Topyekun Mücadele kapsamında da indirim yapıyorduk ve indirim oranımız toplamda yüzde 15’i bulmuştu. Beyaz eşya ihtiyacı olan vatandaşlarımız pazartesi gününden itibaren yüzde 15 daha fazla para ödeyecekler”

KREDİ KARTINA 18 AYA KADAR TAKSİT

Kredi kartına taksit sürelerinin uzatıldığını belirten Çırak; “Model olarak bütün çeşitler var, indirim dahilinde elektronik malzemeler var. Yeni çıkan kanunda mobilyalarda kredi kartına taksitler 18 aya kadar uzatıldı. Yine elektronik alışverişlerde de taksit süresi uzadı. Bu da müşterilerimiz için ayrı bir avantajdı. Çırağın AVM’deki bu fırsatlar kaçırılmamalı” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.