Beyoğlu’nun Turizm’de parlayan yüzü: Değirmen Park

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesi’nde bulunan Değirmen Park, Türkiye’nin birçok ilinde ziyaretçi akınına uğruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2017 10:16
Beyoğlu’nun Turizm’de parlayan yüzü: Değirmen Park

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesi’nde bulunan Değirmen Park, Türkiye’nin birçok ilinde ziyaretçi akınına uğruyor. Temiz havası, nezih ortamı ve eşsiz manzarası ile görenleri kendisine hayran bırakan Değirmen Park’ta hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un, Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde hizmete açarak Turizm’e önemli katkı yaparken, Beyoğlu Mahallesinin şehirler arasında tanınmasına katkı sağladı.

beyoglu’nun-turizm’de-parlayan-yuzu-degirmen-park1.jpg

Değirmen Park Bölgenin tek değirmeni olma özelliğini taşırken, Bölgeye turist çekmesi ile de büyük öneme sahip.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un, eski Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde hizmete açtığı Değirmen Park ile ilgili yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz :

“9,5 yıllık belediyemizde birçok projelere imza attık ama bu proje bizim için, belediyemiz için çok önemli projeydi. Çünkü bu tarihi su değirmenlerinin nesli tükenmekte olduğu için bölgemizdeki tek değirmendir. Sahibinden 5 yıl boyunca büyük zorluklarla istimlak ettik. Yaklaşık 45 bin liraya. Çok saygı değer Kahramanmaraş valimiz 270 bin lira belediyemize yardımda bulundu. Üzerine de 250 bin biz koyarak burayı hizmete açtık. Bölgemizin en gözde yeri haline geldi. Hem tarihi yaşatmak hem nostaljiyi yaşatmak için bu hizmeti yaptık. Değerleri misafirlerime çok sevdiğim Beyoğlu halkıma ve tüm bölge halkına bu tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, herkesin ayağına sağlık"

beyoglu’nun-turizm’de-parlayan-yuzu-degirmen-park2.jpg

beyoglu’nun-turizm’de-parlayan-yuzu-degirmen-park3.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.