Bilal Erdoğan Kahramanmaraş'ta

Bilal Erdoğan Kahramanmaraş'ta

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2016 12:44
Bilal Erdoğan Kahramanmaraş'ta

13. İmam hatipler Kurultayına katılmak için Kahramanmaraş’a gelen İş Adamı Bilal Erdoğan imam hatip okullarının önemini anlattı

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu İş Adamı Bilal Erdoğan Mehmet Akif Kültür Merkezinde 13. İmam hatipliler Kurultayına katıldı. Kurultayda kürsüye gelen Erdoğan Türkiye’nin geldiği durumu kısaca anlatarak son günlerde yaşanan olayları özetledi. Darbe girişiminde sivil vatandaşın neler yapacağının altını çizen Erdoğan ümmet olarak birbirimizi sevmeliyiz.  Başkalarını kendimizden daha fazla dert edinmemeliyiz dedi.                       

Son beş yılda yapılan çalışmalarla çok mesafeler kat edildiğini söyleyen Bilal Erdoğan sivil vatandaşın neler yapabileceğini vurguladı. Son beş yılda imkânların açıldığı bir sürece girildiğini açıklayan Erdoğan sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek vakıfların önemini vurguladı.

 İmam hatiplerin önemine de değinen Erdoğan İlim Yayma Vakfının yaptığı akademik çalışmaları anlattı.                        

17 25 Aralıktan sonra fetöden arınma çalışmalarının başlatıldığına dikkat çeken Erdoğan "önderimiz ilim yayma cemiyetimiz Türkiye’nin dört bir yanında öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için durmadan çalışıyorlar.  Bu sene imam hatiplerde sayı bakımından bu yıl aşmayı başardık.

İmam hatip okullarımızdaki öğrenci kalitesini arttırma adına birçok çalışmaların yapıldığını söyleyen Erdoğan; “önümüzdeki dönemde yüksek puanlı öğrencilerin olamayıp okullarını tercih etmelerine önem göstereceğiz. Aslında bizim tüm Türkiye’de siyasilere fen liseleri talepleri geliyor. Bizim velilerimize okullarımızda öğrenci kalitesinden fark olmadığını anlatmamız gerekiyor.” Dedi

Okul aile birliklerinin daha aktif çalışması gerektiğine dikkat çekti                  

whatsapp-image-2016-09-24-at-12.35.21.jpeg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.