BİR YANIMIZ MUTLU, BİR YANIMIZ GÖZYAŞI!

Payas maçından alınan puanla moral bulduklarını ifade eden Mavi fırtınada Teknik Patron Fethi Çokkeser, takımın zamana ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak ilerde çok iyi mücadele eden ve galibiyete alışkanlık yapacak bir takım oluşturduğunun mesajını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2015 10:50
BİR YANIMIZ MUTLU, BİR YANIMIZ GÖZYAŞI!

HAİN SALDIRI TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞDU

Kulüp Tesislerinde Payas Belediyespor müsabakasını değerlendiren ve takım hakkında bilgiler veren Çokkeser, Ülkeyi yasa boğan Hakkari Dağlıca'daki bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 16 askerimizin şehit olduğunu, Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda 14 Askerimizin şehit olduğunu derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Teröristler tarafından, hain saldırıyı, lanetle kınıyor, şehit kardeşlerimizin kıymetli ailelerine, Türk Silahlı kuvvetleri Teşkilatımıza, Emniyet Teşkilatımıza, devletimize ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Bu haber bizi ve tüm ülkeyi yasa boğdu. İnşallah bu tür haberler son bulur diyerek Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

“ÖNEMLİ BİR MAÇTAN 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Daha sonra Payas Belediyespor maçını değerlendiren Çokkeser, “Bu haftaki maçın durumu ile ilgili, çok sıcak havada, çok önemli rakipten 3 puan aldık. İyi mücadele eden mir takımımız vardı, son on dakikada iki ve üçüncü golü yakalaya bilirdik. Buna rağmen kazandığımız için çok mutluyuz tabi bu demek değildir ki takım hazır olarak bu maçı kazandı. Dün maçı kaybettiğimizde de söylediğim gibi hala biz fiziksel, taktiksel ve uyum olarak hazır olan bir takım değiliz” Diyerek açıklamalarını şu başlıklar altında sürdürdü;

“İYİ BİR EKİBİZ SADECE ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR"

“Bunun için bir süreç bir sabır lazım ben taraftarlardan, sporseverlerden bir ricada bulunuyorum bu takıma sabrederlerse, çok iyi mücadele eden, hem de taktiksel olarak sahada kendileri çok iyi temsil edecek bir oyuncu gurubumuz var. Git gide bir birine uyum sağlama sorununu da hallediyoruz. Maçı kazanmamız bizim için çok önemliydi çünkü güven sorun unumuz da vardı, yeni kurulan ekiplerde sorun olur. Geç başlamanın verdiği, geç kalınmış lığının verildiği fiziksel kalitemizde düşük olduğu için, güven sorunu bizi başlı başına bizi rahatsız ediyordu. Bu maçı kazanmakla birlikte oyuncunun kendilerine öz güveni git gide artacak, önemli bir 3 puan aldık bunun için futbolcuları kutluyorum, mücadelelerin den dolayı kutluyorum. O sıcak havaya rağmen iyi bir takım Payas takımı çok iyi kurulmuş bir takım. Bizlerden çok önce lige hazır olmuş bir takım buna rağmen onlardaki bu sorunlara rağmen 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bu demek değildir ki bu takıma güvenildiği zaman ileriki devrelerde, safhalarda bu takım bize çok önemli maçlar kazandıracak bunu bu haftaki maçta gördüm, o mücadeleyi gördüm biz her zaman teknik adamlar; Takımın bir sonraki duruma nasıl gelecek hem fiziksel hem de oyun disipliniyle ilgili, gördüğümüzde şudur oyun disiplinine sadık bir takım. Söylenenleri yapıyor, fiziksel kalitemizde gün gün artıyor, bunun için geçen kaybettiğimiz maçlarda da konuştum aynısını konuşuyorum. Daha lige hazır değiliz hazır olduğumuzda Kahramanmaraş Belediye Sporu temsil edecek karaktere sahip iyi oyuncularımız var” dedi.

“KUPAYI ÖNEMSİYORUZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Fethi Çokkeser oynayacakları Ziraat Türkiye Kupasını önemsediklerini ifade ederek Sahaya çıkıp var gücümüzle kupa için mücadele edeceğiz” dedi.  Çokkeser, “Sahaya Siyah kurdela ile çıkacağız. Ülkemizin acısı hepimizin acısıdır. Bugün burada konuk edeceğimiz Nigde Belediyespor’u kupadan saf dışı bırakıp ileriye gitmek istiyoruz. Rakibimizi küçümsemiyoruz ve onları kupadan eleyip kupayı önemsediğimizi taraftarımıza göstermek istiyoruz. Bu arada itici gücümüz olan taraftarımızın da desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz” dedi.   

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.