BİRLİK VE BERABERLİK BİLİNCİNDEYİZ

BİRLİK VE BERABERLİK BİLİNCİNDEYİZ

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
BİRLİK VE BERABERLİK BİLİNCİNDEYİZ

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

15 Temmuz Darbe Girişiminin Türkiye’de tekrar millet olma bilincini kazandırdığına söyleyen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Cihat Sezal; “Bu ülke üzerinde oyun oynamaya çalışan kim olursa olsun biz birlik ve beraberlik bilincindeyiz” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz olayını birebir yaşayan biriyim. Bize tekrar millet olma bilincini kazandırdı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en başından bu millete doğru liderlik yaptığının kanıtı 15 Temmuzda tek cümle ile herkesi sokağa çıkarmasıdır. Daha önce de başarılı liderler görülmüştür.  15 Temmuz Recep Tayyip Erdoğan’ın lider olduğunun göstergesidir. Halkımız Cumhurbaşkanına inanıyor. Türkiye üzerinde her türlü oyun oynanabilir düşüncesi sona ermiştir. Bu oyunları oynayanların sonuç alamayacağı 15 Temmuzda kanıtlanmıştır. Bundan sonra da ülkemize hainlik yapmak isteyenler her anlamda karşılığını alacaklardır.

15 Temmuz’da bir milli ruh ortaya çıktı mı, bu gelecek nesillere nasıl aktarılmalı, fikir ve düşünceleriniz neler?

Bu ülke üzerinde oyun oynamaya çalışan kim olursa olsun biz birlik ve beraberlik bilincindeyiz. Bu millet artık 3 kuruşluk oyunlara kanmayacaktır. ‘Karşımıza çıkan olursa da Liderimizle beraber canımızı ortaya koymaya hazırız’ diyebilecek bir toplum oluşturmak artık bizim en büyük hedefimiz.  Biz Osmanlı ruhuyla yetişmiş bir toplumuz.

15 Temmuz Darbe Girişimi  bize ne gibi değerler kattı?

Tekrar bir araya gelme ve tekrar millet olma bilinci kazandık. Bunu daha önce yaşamamıştık. Hep ihtilaller sonrası gelen anayasa ile yönetildik. O günkü anayasada Cumhurbaşkanının yetkilerinin nasıl düzenlendiğini herkes biliyor. Biz millet olmanın farkına vardık ve bunu gelecek nesillere aktaracağız. Bundan sonra bu milletin canını ortaya koyarak oyunlara karşı koyacağını düşünüyorum. Bu millet bundan sonra hesap verecekse kendine hesap verecek.

Günlerce nöbet tuttuk, bayrak baskılı kıyafetler ile uyuyan gençlerin fotoğraflarını çektik, sırtında bayrak olan bir teyzenin uyurken fotoğrafını çektik. Genciyle yaşlısıyla herkes o gün oradaydı. O gün yaşanan bu duyguların çok büyük karşılığı olduğunu biliyorum. Önümüzdeki yıllarda gelecek nesillerimizi bu bilinç ile yetiştirmeye çalışacağız, en büyük hizmet de budur. 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.