Biz devletimizin eriyiz, kararımız net oyumuz 'evet'

Biz devletimizin eriyiz, kararımız net oyumuz 'evet'

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 10:31
Biz devletimizin eriyiz, kararımız net oyumuz 'evet'

“Biz Sivil Toplum Kuruluşları olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Türkiye Cumhuriyetinin bekası için tabii ki ‘evet’ diyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar devletine milletine sadık kişilerden oluşur, çünkü bu günlere ahilik kültürü ile geldik.

Esnaf ve Sanatkârdan hain çıkmaz, Esnaf ve Sanatkar bu devletin hizmetkarıdır, bekçisidir, polisidir. Devletimizin bekası için her zaman gereken ne ise onu yapmaya hazırız. Biz herkesi kabul eden bir milletiz, biz her dine saygı duyan bir ülkeyiz. Her hangi bir savaş durumunda biz kendi ülkemizden bir adım dışarıya gitmeyiz. Bu topraklar yüz yıllardır bizimdir.  

Avrupa Birliği tarihi boyunca bize her zaman sırt çevirmiştir. Düşmandan dost, dosttan da düşman olmaz. Avrupa’dan da bize dost olmaz. Eski Türkiye bitti, eski hükümetler bitti. Biz artık koalisyon hükümetleri istemiyoruz.

Biz tek bir elden yönetilmek istiyoruz. Biz Kenan Evren’in anayasasını kullanıyoruz. Kenan Evren’i suçlu bulduk, ceza verdik ama onun anayasasını kullanıyoruz. Esnaf ve Sanatkar kendisini bilen emin kişilerdir. Bu milletin verdiği oya herkes saygı duyacak ve gıpta edecektir. Bu millet iktidara kimi getirirse getirsin, bu milletin vermiş olduğu göreve Türkiye’de herkes saygı duymak zorunda.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.