Biz işimizi en iyi şekilde yaparız

Biz işimizi en iyi şekilde yaparız

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2017 16:59
Biz işimizi en iyi şekilde yaparız

Kahramanmaraş Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Evet ofisi açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açılışa Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı Sıtkı Güvenç, Ak Parti MKYK Av. Metin Doğan,  Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ve birçok üst düzey yetkilinin katılımıyla gerçekleşti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Onikişubat Belediyesi olarak yoğun çalıştıklarını belirterek, Onikişubat İlçesini birinci ilçe yapacaklarını söyledi.

Başkan Mahçiçek: “Göreve geldiğimiz gün dedik ki, Onikişubat birinci ilçe yapacağız. Geldiğimiz günden bire gece gündüz çalışarak Onikişubatı modern bir ilçe haline getirdik durmuyoruz hizmete devam ediyoruz. Biz demiştik ki biz bu belediyeciliği iyi yaparız ham de en iyisini yaparız dedik ve yaptık hizmetlerimize devam edeceğiz.”

Göreve geldiğimiz gün dedıkkı onikisunatı bırıncu ilçe yapacağız. Geldiğimiz günden beri gece gündü çalışarak oniki Şubatı modern bir ilçe haline getirdik durmuyoruz hizmete devam ediyoruz. Bı demıstıkkı biz bu beledıyecılıgı iyi yaparız hemde en ıyısıı yaparız dedik ve yaptık hızmetlerımıZe devam edeceğiz dedı                       

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.