Bölge Üniversiteleri Öğrenci İşleri Daire Başkanları, KSÜ’de Bir Araya Geldi

Bölge Üniversiteleri Öğrenci İşleri Daire Başkanları, KSÜ’de Bir Araya Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2017 18:20
Bölge Üniversiteleri Öğrenci İşleri Daire Başkanları, KSÜ’de Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş ve yakın çevresinde yer alan illerin üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanları ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Yetkilileri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanları ve öğrenci işleri alanında çeşitli kademelerde görev yapan personellerin katılımıyla ilk olarak tanışma toplantısı tertip edildi. KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü fuaye alanında gerçekleşen toplantıya KSÜ, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitesinden temsilciler katıldı.

Tanışma toplantısında üniversitelerin temsilcileriyle bir araya gelen KSÜ eğitim-öğretim işlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, “Sizler, üniversitelerin en zor çalışma alanlarından biri olan öğrenci işlerini üstleniyorsunuz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Tanışma toplantısının ardından katılımcılar, KSÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantı kapsamında öğrenci işlerinde yürütülen çalışmalara ilişkin görüş alış verişinde bulunularak, belirli alanlardaki tecrübeler aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.