Bu durumdan kurtulmamız lazım

Bu durumdan kurtulmamız lazım

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 10:01
Bu durumdan kurtulmamız lazım

Öz Büro İş Sendikası ve Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Murat Arifoğlu Diriliş Haber Gazetesine referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu. Mevcut sistemin bir yerde tıkandığını belirten Murat Arifoğlu bu durumdan kurtulmanın tek yolunun ‘evet’ olduğunu söyledi.

Öz Büro İş Sendikası ve Öz Sağlık İş Sendikalarının referandum kararının ‘evet’ olduğunun altını çizen Murat Arifoğlu; “Mevcut sistem belli bir yerde tıkanıyor. Sistem değişikliği gereklidir. Mevcut sistemde çok değişiklik yapıldı ama sonuçta darbe anayasası. Bunlardan kurtulmamız lazım. Yönetimimizin tek sistem olması çok güzel bir durum. Başbakan ve cumhurbaşkanının anlaşamaması durumunda sürekli krizle çıkıyordu. Daha güçlü bir Türkiye için biz bu referandumda Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası olarak ‘evet’ diyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi aklın yolunu buldu ve tarafını seçti. Milli duygularla hareket edip halkın sesini takip eden ortak hareket ediyor. Bazı durumlarda AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ayrı olmasına rağmen söz konusu milletin geleceği olunca aynı noktada birleştiler. Bu ülkemiz için çok güzel bir durum. Milliyetçi Hareket Partisi bu süreci bir parti meselesi değil bir vatan meselesi olarak gördüler. Güçlü bir Türkiye ve yarınlarımız için herkesi ‘evet’e davet ediyoruz. Avrupa bizim büyümememiz için birlik olmuş durumda. Onlara ders vermemiz gerekiyor ve bunu başaracağız. Ülkemizin güçlü olması her şeyden önce gelir. Ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.” şeklinde konuştu. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.