Bu kavşak alt geçit bekliyor

Mevcut nüfusuna oranla bünyesinden en çok araç bulunduran illerden olan Kahramanmaraş’ta yapılan çalışmalar trafik sorununun çözümü için yetersiz kalıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 12:28
Bu kavşak alt geçit bekliyor

Trafik sorunlarının ana nedeni olarak hatalı park ve kural ihlalleri sıralanırken, Bu tür ihlallere her ne kadar cezai yaptırım uygulansa da çözüm için yetersiz kalıyor. Kahramanmaraş’ta kayıtlı 153 bin 379 araç bulunurken, mevcut yol ve kavşaklar bu konuda trafiğe rahat bir nefes aldırmıyor.

Kahramanmaraş’ta vatandaşlar Hal kavşağını Kayseri yolu kavşağına bağlayan noktada bir altgeçit istiyorlar. Vatandaşlar akşam saatlerinde saatlerce kırmızı ışık beklediklerini kaydederek Kahramanmaraş’ın en önemli noktalarından bir tanesi olan Kayseri yolu kavşağına araçlar için alt geçit yapılması büyük önem taşıyor.

bu-kavsak-alt-gecit-bekliyor1.jpg

Bu kavşakta trafiğin tıkanmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi şehirlerarası trafik ile şehir içi trafiğin birbirine karışması olarak belirleniyor. Yapılacak olan alt geçidin trafiği rahatlatacağını kaydeden vatandaşlar, Mevcut şehirlerarası yol ile şehir içi trafiğinin karışmayacağı ve bu şekilde daha sağlıklı trafik olacağını kaydetti. Son zamanlarda yaptığı alt geçitler ile büyük projelere imza atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu kavşağa da bir çözüm üretmesi bekleniyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.