Bu oyunu bozmak için mücadeleye destek veriyoruz

TOÇ-BİR SEN 56 Nolu Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Bayram Nurdoğan, Türkiye üzerine yapılan ekonomi alanında saldırıları ve enflasyonla topyekûn mücadele hakkında gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2018 15:13
Bu oyunu bozmak için mücadeleye destek veriyoruz

Tamamen algıya yönelik ve ülke ekonomisi sekteye uğratarak milletin, hükümete yüklenmesine yönelik yapılan bir kalkışma olduğunu söyleyen Bayram Nurdoğan; “Ülkemizin ekonomisi yapılan operasyonlarla sekteye uğratılmış algısı yapılıyor. Aslında tamamen parayı yöneten güçlerin gösteri ve algı oluşturmaya yönelik bir çalışmadır. Küresel güçler bölge de güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemine geçmememizden dolayı ve yönetimin güçlenerek daha ileri gidip güçlenecek bir ülkenin kendileri adına tehdit oluşturmasını istemedikleri için paranın kontrolünün ellerinde olduklarından dolayı ekonomik bir saldırı gerçekleştirdiler. Seçimlerin aksatılmasın yönelik çalışmalar yapıtılar ve yapılacak olası bir saldırıya karşı seçimler öne alındı. Daha sonra küresel güçlerin hesapları bozuldu haliyle saldırılması gereken bir nokta vardı ve ekonomiydi. İthalat ve ihracat yapıyoruz dolara endeksli ticaret gerçekleştiriyoruz istemsiz bir etkilenme söz konusu olabiliyor. Öncesi dönemlerde de zaman zaman bu ekonomik operasyonları yapıyorlardı seçimlerden sonra hızlandırdılar. Doları yükselttiler ve piyasada ki doları çektiler. Milletin hükümete yükleneceğini düşündüler. İnşallah bu millet bu oyunu birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edecek. Piyasalara baktığımızda kötüye gidişat görünüyor ama geçici bir süreçtir. Buna karşılık devletimiz tedbirlerini alıyor. Karşı bir müdahaleyle bu oyunu bozdular. Fırsatçılar da meydana çıktı. Daha önce stokladıkları malları piyasanın durumunu fırsat bilip olması gerekenlerin çok üzerinde fiyatlara satanları gördük. Hamd olsun bu oyun bozuldu ve ekonomimiz her geçen gün daha da ileriye gidiyor. Biz 15 Temmuzları gördük millet olarak birlik beraberlik içerisinde bu darbe girişimini bertaraf ettik. Küresel güçler yine boş durmadı ve her alandan saldırdı. Her zaman birlik beraberlik içerisinde dimdik devam ettiğimiz sürece bu oyunu ve olası oyunları bozacağız” ifadelerini kullandı.

Enflasyonla topyekun mücadele kapsamında bir sivil toplum örgütü olarak bu mücadeleyi desteklediklerini ve çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Nurdoğan; “Enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında hem birey hem de bir sivil toplum kuruluşu olarak bu oyunu bozmak için yapılmış olunan bir hamle olduğunu göz önünde bulundurarak destekliyoruz. TOÇ-BİR SEN 56 Nolu Kahramanmaraş şubesi olarak bu konuda devletimizin almış olduğu kararların arkasında duracağız. Çok yüksek zam yapan ürünleri gerekirse boykot ederek enflasyonla mücadeleyi destekleyen ürünleri alarak, çiftçi ve üreticilerimizi teşvik etmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman devletimizin ve milletimizin arkasında olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.