Bu yaptıkları darbe severlikten başka bir şey değil!

Bu yaptıkları darbe severlikten başka bir şey değil!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 15:37
Bu yaptıkları darbe severlikten başka bir şey değil!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'e mektup yazdığı iddia edilen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Kahramanmaraş Diyanet-Sen İl Başkanı Ekrem Arslan gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Görmez’in FETÖ liderine yazdığı iddia edilen mektupla alakalı açıklamalarda bulunan Ekrem Arslan, Mehmet Görmez’e yapılan bu saldırının darbeci kişiler tarafından kasıtlı ve planlı olduğunu söyledi.

Ekrem Arslan konuşmasında; Diyanet İşleri Başkanlığı ülkemizin manevi kimliğidir. Bu kimliğin temsilcisini ve bu güne kadar sayısız hizmete imza atmış olan yönetimi kirli düşünce saldırılarına teslim etmeyeceğiz. Hizmetlerden yararlananlar ve Başkanlık üzerinden suyu bulandırmaya çalışanların istediklerini elde etmelerine izin vermeyeceğiz. Medya organları üzerinden bu fitne projelerin hayata geçirildiğini görüyoruz. Bu medya organlardan farklı olmayan kirli beyinler ise başkanlığa sahip çıkmıyor anlamındaki söylemlerle, bastırılmış, hazmedememiş durumları dışa vuruyorlar. Herkes susarken “diyanetime dokunma” diyen biz, şu an bile her türlü saldırıya karşı durmasını çok iyi biliriz.” dedi.

Sendika olarak bu saldırılar sonrası eylem ve miting haklarını kullanmadıklarının altını çizen Ekrem Arslan; “ bu davanın arkasında bizler varız. Bu davanın bütün sıkıntılarını biz sırtlayacağız. Sendikamız olarak Başkanlığımızı itibarsızlaştırmak isteyen bütün şer odakları bizim bütün bu olanlara karşı eylem haklarımızı daha kullanmadığımızı bilmeleri gerekir. Bugün 82 bin üye ile başkanlığımıza yapılan bu saldırıdan bir an önce geri adım atılıp vazgeçilmesi hususunda uyarılarımızı yapıyoruz. Yanlış algı üzerine yönelmiş ve kurgulanmış bu oyunun başrolündeki şer odakları şunu çok iyi bilmelidirler ki; manevi değerlerin kahramanları bu necip milletin evlatlarının 15 Temmuz’da nelere karşı geleceğini tüm dünya gördü. Ve şu an yapılan bütün saldırılarda da bu şer odakları gereken cevabı alacaklardır. Hiç kimse unutmasın ki 15 Temmuz’da üniformalı teröristler ülkemize nasıl kastettilerse, 15 Temmuz sonrası vatanseverlik kılığına bürünenlerin bu yaptıkları darbecilikten başka bir şey değildir.” diyerek sözlerine son verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.