Bulutoğlu İlkokulu’ndan ziyaret

Bulutoğlu İlkokulu’ndan ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2017 17:21
Bulutoğlu İlkokulu’ndan ziyaret

Bulutoğlu İlkokulu öğrencileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler.

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanlığı’nca Turizm Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen bir programla Bulutoğlu İlkokulu öğrencilerine Kahramanmaraş şehir turu yaptırıldı.

Ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç: “Turizm Haftası münasebetiyle Bulutoğlu İlkokulu öğrencilerimizi müzeler başta olmak üzere gezdirdik. Son olarak öğrencilerimizi Büyükşehir Belediye Başkanlık makamını görmek istediler. Bu bağlamda öğrencilerimizi Belediyemize getirdik ve İstiklal Madalyamızı gösterdik” dedi.

okul1-002.jpg

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya eşlik ederek, Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını göstererek madalya hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri ve çalışmaları da anlatan Genel Sekreter Çetinkaya, aynı zamanda çocuklardan gelen soruları da cevaplandırdı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar’ın da katıldığı ziyaretin sonunda çocuklara pamuklu şeker, patlamış mısır gibi ikramlarda bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.